Friday, February 4, 2011

SAUJANA..



assalamualaikumwarahmatuallahiwabarakatu... jgan lupe jawab nanti anda dapat pahala dan saya turut dapat saham di padang masyar kelak,,,=)

bercerita mengenai asrama yg tercinta ok kowt kan?? asrama ku mmg sangat dicintai iaitu asrama seri saujana,,, yg menempatkan lbih kurg dalam 160 org pljar kowt,,, diawasi oleh 3 org warden yg chomyl2 dan catik2 belaka,, kalau CIKGU DIANA baca niee msti diee suka,,,=) ahhaha,, ketua warden iaitu teacher azlin,, cikgu diana dan cikgu ruzihani,,, mmg sporting habis diorg nie,,, tak garang lgsg,,=)

smnjak duduk di asrma niee bnyak bende yg saya blajar,,, bukan hanya pelajaran sahaja,,, tapi nilai kekeluargaan,, sahabat,, kehidupan,, dan banyak lagii,, dah hampir 5 tahun saya tinggal kat asrama niee,, berbagai-bagai pnglaman dilalui bersama,,, kene marah dgan senior laaa,, kene attack dgan senior laaa,, tak siap keje rumah (mase tak matang dulu ),, nak berkejar masa nak gosok baju,, nak basuh baju,,, wooo seriously mmg pnat tahap maksimum dok asrama,,, tapi sprti yg saya cakap tadi,,, pnglmn berada di asrama niee slama 5 tahun tak dapat dicari di kedai,, atau dibeli dgan harga billion ringgit skali pon,,,

mmndangkan tahun niee tahun akhir saya,, jadi saya rasa nak mnikmati stiap saat di asrama dgan keseronokkan dan keriangan,, agar nanti bile dah hbis study kat hostel tak dek tringat2 kat asrama tercinta nie,,,=)

special dedicate to my lovely teacher,, cikgu diana,, teacher azlin,, and cikgu ruzihani,,,
love you all,, thanks for take a good care for us,,, insyaAllah we won't forget,,=)

4 comments:

  1. sgt jeles dgn anda semuaa ;(
    tahun lepas,,time sy masuk balik saujana,,lepas pinda dr smk seksyen 18,,sy da tekad nk ddk saujana smpai sy f5..tp,,Allah uji saya,,sy dpt sbp,,pindaa ;(,,hmm

    ReplyDelete
  2. betulll,mcm tak caye next year dah tak duk situ ;,(

    ReplyDelete
  3. korang akan rindu zaman sekolah,
    just like me,,tengah rindu gile2 kat saujana.
    So, cipta la kenangan bebanyak ye,
    tak kira la pahit ke manis ke masam or manis, sume tu kenangan yang korang akan rindu gile2 nanti.
    I MISS SAUJANA ;)

    ReplyDelete
  4. muniirah_junyo chomeyl yg nakal ;)February 17, 2011 at 11:14 PM

    oh ohh sokongg k waney 350%, skang kite giler rndu sjana kott. bley naek giler stiap kali teingat kat sjana. I LUV SAUJANA VERY MUCHH!


    **ehh, dok mrsm lgy ltih dry dok sjana aww. kat sjana still bley lepak n rilek. sini jgn harap laa na landing ats katel. HAHA

    ReplyDelete